Van Leeuwen P&O | Bouwwerk.nl

Ik zoek personeel in de bouw


Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in werving & selectie van (bouw)technische kandidaten. Wij zoeken niet zomaar een kandidaat voor u,
maar de best passende kandidaat ! Die vinden wij dankzij ons brede netwerk en wervingskanalen, onze expertise en onze persoonlijke,  effectieve aanpak.
U kunt bij ons rekenen op personeel dat volledig is gescreend op behaalde kwalificaties, persoonlijkheid en competenties.
Dat wij vertrouwen hebben in de kwaliteit van onze matches blijkt o.a. uit de manier waarop wij factureren. Ook daarin zijn wij heel transparant:

Onze bemiddelings-vergoeding bedraagt maximaal 20% van een bruto jaarsalaris in twee termijnen; bij indiensttreding (vrijwel altijd eerst een tijdelijk contract) declareren wij een eerste termijn van 10%. Pas wanneer u tevreden bent over uw nieuwe medewerker en het tijdelijke arbeidscontract verlengd wordt (bijv. na zes maanden) declareren wij een tweede termijn van 10%. Bij een geslaagde match betaalt u dus maximaal 20% van het bruto jaarsalaris. U weet precies waar u aan toe bent.

En onze zorg en betrokkenheid stopt niet op het moment dat we iemand bemiddeld hebben!
1) We leveren u een persoonlijkheidsprofiel, èn een competentie-analyse van uw nieuwe medewerker. Deze informatie kan als instrument gebruikt worden om uw nieuwe medewerker gericht in te werken.
2) We leveren u een concept-introductie programma dat specifiek is toegespitst op de nieuwe medewerker en zijn functie.  

Sinds 1995 hebben wij honderden bedrijven succesvol ondersteund bij het invullen van hun vacatures.

Voor wie werken wij ?

Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven en organisaties uit Brabant, Gelderland of Noord-/Midden Limburg.

Klik hier voor verschillende referenties.

Meer informatie over hoe wij u van dienst kunnen zijn?
Bel ons op 013 – 514 12 20 voor nadere informatie. Vanzelfsprekend komen wij evt. ook graag een keer naar u ! 

Onze werkwijze samengevat:

Personeel