Van Leeuwen P&O | Bouwwerk.nl

Onze missie als werving en selectiebureau in de bouw en vastgoed

over ons

“Business success is all about people”

Van Leeuwen P&O heeft een eigen visie op zakelijk succes in relatie tot talent en competentie-ontwikkeling. Een goed werving- en selectie traject stopt niet als een kandidaat is begonnen in zijn nieuwe baan. Het persoons- en competentieprofiel levert een schat aan informatie op voor de nieuwe werkgever. Deze kan met de resultaten van de door ons uitgevoerde testen beter in-werken en inspelen op de sterktes/zwaktes die iedereen nu eenmaal heeft. Van Leeuwen P&O houdt de vinger aan de pols en pakt haar rol als loopbaanbegeleider/coach dan ook serieus op. Al vanaf 1995 is Van Leeuwen P&O een betrouwbare gesprekspartner voor medewerkers, ondernemers en bouw-gerelateerde organisaties in Brabant, Gelderland en Noord en Midden Limburg.

 

Neem contact op met ons

Persoonlijk & betrokken mensenwerk

Na meer dan twintig jaar (bouw)technische medewerkers ondersteund te hebben, heeft Van Leeuwen P&O veel ervaring verworven op het gebied van talentassessment, ontwikkeling van leiders, effectiviteit van de organisatie, betrokkenheid en loopbaanbegeleiding van de medewerker en loopbaantransitie, coaching en outplacement.

Onze ervaring en specialisatie in bouwvacatures zorgt ervoor dat we de juiste opdrachtgevers en werkzoekenden binnen de (bouw)technisch georiënteerde branche bij elkaar kunnen brengen. Om vervolgens een heel goede match voor beide te kunnen maken.

Wij werken voor (bouw) technisch georiënteerde bedrijven in Brabant, Gelderland en Noord en Midden Limburg: bouw- en aannemingsbedrijven, onderaannemers en toelevering, de vastgoedwereld, projectontwikkelaars, architecten- en ingenieursbureaus, de afbouw en woningbouwcorporaties.

Loopbaanbegeleiding & outplacement in de bouw

Outplacement geeft sturing aan een zorgvuldige en professionele uitstroom van medewerkers. Persoonlijke aandacht en begeleiding bij het vinden van een nieuwe, passende, werkkring staat hierbij centraal. Van Leeuwen P&O is succesvol in herplaatsing van medewerkers in andersoortige vacatures in de bouw. Het merendeel vindt binnen zes/negen maanden een nieuwe baan.

Wij bieden outplacementdiensten aan individuele kandidaten van alle niveaus en achtergronden, van leidinggevenden tot uitvoerend personeel.

Werving & selectie

Vanuit het zuiden van het land richten wij ons primair op vacatures in de bouw. Door deze specialisatie in bouwvacatures bereiken wij veel opdrachtgevers en werkzoekenden in de branche. Hierdoor beschikken wij voortdurend over interessante bouwvacatures en geschikte kandidaten.

Benieuwd naar de ontwikkeling die cliënten bij Van Leeuwen P&O doormaken? Neem dan direct contact op!

Van Leeuwen P&O

Slotenmaker 11, 5091 GP, Middelbeers

Tel. 013 - 514 1220

e-mail: info@bouwwerk.nl