Van Leeuwen P&O | Bouwwerk.nl

Voor vacatures in de bouw Brabant, Gelderland en Limburg

Van Leeuwen P&O heeft zich vanaf 1995 gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en organisaties in de (bouw)technische sectoren.

Advies betekent soms een simpel gesprek over inhoudelijke zaken; over uw organisatie en de plaats daarvan in de markt, uw personeel, uw toekomst. Soms is een advies ook het resultaat van een onderzoek waaraan acties gekoppeld worden zoals het gaan bedienen van een nieuwe markt, nieuw personeel aannemen en/of concrete ondersteuning bij het afscheid nemen van bepaalde mensen (outplacement).

Ook testen wij medewerkers op hun capaciteiten om te bezien of ze geschikt zijn voor een hogere/doorgroei functie. (een uitvoerder die u wellicht projectleider wil maken).
Van Leeuwen P&O probeert in samenspraak met u antwoorden te vinden op uw organisatorische vragen.

Als het gaat om uw organisatie, of om de mensen die daarin moeten werken, is Van Leeuwen P&O al jaren een betrouwbare gesprekspartner voor ondernemers en organisaties in Brabant, Gelderland en Noord en Midden Limburg.

Als klein bureau (met slechts twee eigen medewerkers) zijn wij samenwerkingsverbanden aangegaan met andere zelfstandige adviesbureaus die zich op hun beurt weer op deel-gebieden hebben gespecialiseerd. Denk bijvoorbeeld aan specialistische juridische ondersteuning bij het afscheid nemen van een medewerker.

Informatie over organisatie-ontwikkeling, werving & selectie of outplacement ?

Wilt u vrijblijvend kennismaken om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen ?

Vraag onze brochures aan via info@bouwwerk.nl of neem telefonisch contact met ons op voor een afspraak(tel: 013 – 514 12 20).

https://www.bouwwerk.nl/cms/bestanden/cms_dir/editor/images/Contact.png

Michel deed eerst de lerarenopleiding in Tilburg en gaf 10 jaar les op een LTS/VMBO school in Boxtel.

Vervolgens studeerde hij ‘Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid’ in Tilburg. In 1995 ontstond
Van Leeuwen P&O, als onderdeel van bedrijfseconomisch Adviesbureau drs. J.L. van Leeuwen.

Vanaf 1998 ging Michel zelfstandig verder en specialiseerde het bureau zich verder als dienstverlener aan (bouw)technische bedrijven en organisaties in Zuid Nederland. 

 

Zin in koffie?