Van Leeuwen P&O | Bouwwerk.nl

Ik zoek werk in de bouw

Top Vacatures
Locaties:
Regio Eindhoven
Regio Eindhoven
Regio Eindhoven
Regio Eindhoven
Tilburg
Overzicht van alle vacatures


 

U zoekt naar een passende, uitdagende baan?

zakenman-klopt-op-deur-carriere.png

Van Leeuwen P&O ondersteunt u bij de ontwikkeling van uw loopbaan. Wij verzorgen de werving en selectie van personeel voor de bouwsector voor een groot aantal relaties in de regio’s  Brabant, Gelderland en Noord- en Midden Limburg.

U kunt bij ons terecht voor veelsoortige functies vanaf MBO-niveau in de bouwwereld:

U kunt zich vrijblijvend en kosteloos bij ons melden, wanneer u werkeloos bent of een andere baan in de bouwwereld zoekt of loopbaanadvies wenst. Het kennismakingsgesprek is bedoeld om een helder beeld te krijgen in de soort functie, die u “op het lijf geschreven” is.
Wij zoeken voor u een baan met perspectief, passend bij uw ontwikkelingsmogelijkheden in de komende jaren: een bedrijf of een organisatie die aansluit bij uw wensen en verwachtingen. De kandidaat staat centraal en daardoor realiseren wij snel en succesvol een match.

Voor wie werken wij ?

Wij verzorgen de werving en selectie van functies op MBO-, HBO- en academisch niveau. (Van uitvoerder/werkvoorbereider tot algemene directiefuncties.) Wij houden ons uitsluitend bezig met vaste banen (geen uitzending en/of detachering). Als u uw cv naar ons stuurt per email, krijgt u van ons gegarandeerd binnen 4 werkdagen een reactie.

werknemer-zoekt-werk

Onze klanten zijn voornamelijk bedrijven en organisaties uit Brabant, Gelderland of Noord-/Midden Limburg.

Bent u geïnteresseerd in een van de vacatures?
Neem dan gerust contact met ons op via info@bouwwerk.nl of telefonisch via 013 – 514 12 20.