Van Leeuwen P&O | Bouwwerk.nl

Werkwijze werving en selectie in de bouw

Werkwijze voor bedrijven

U zoekt als ondernemer binnen de bouwwereld op gezette tijden naar advies of ondersteuning bij:

* werving en selectie van een nieuwe medewerker.
* capaciteiten-onderzoek van een huidige medewerker die u wil laten doorgroeien.
* het trainen of coachen van een medewerker, of een groep van medewerkers.
* het terugdringen van faalkosten.
* outplacement
* mediation (bemiddeling) bij conficten of dreigende conflicten.

Ook hier geldt: inhoudelijke deskundigheid en persoonlijke betrokkenheid.
Kortom: kwaliteit ...!!!

Van Leeuwen P&O heeft zich vanaf 1981 gespecialiseerd in het ondersteunen van bedrijven en organisaties in de bouwnijverheid en aanverwante. Advies betekent soms een simpel gesprek over inhoudelijke zaken; over uw organisatie en de plaats daarvan in de markt, uw personeel, uw toekomst. Soms is een advies het resultaat van een onderzoek, soms bestaat advies uit training van personeel, soms betekent het concrete ondersteuning bij outplacement. Soms gaat het over werving en selectie van personeel om een vacature binnen uw bedrijf te vervullen.

Ook testen wij medewerkers op hun capaciteiten om te bezien of ze geschikt zijn voor een hogere functie. (een uitvoerder die u wellicht projectleider wil maken).
Van Leeuwen P&O geeft antwoord op uw vragen of lost de problemen op, in samenspraak met u.

Als het gaat om uw organisatie, of om de mensen die daarin moeten werken, is Van Leeuwen P&O al jaren een betrouwbare gesprekspartner voor ondernemers en organisaties in de bouwwereld in Brabant, Gelderland en Noord en Midden Limburg.

Als klein bureau (met slechts twee eigen medewerkers) zijn wij samenwerkingsverbanden aangegaan met andere zelfstandige adviesbureaus die zich op hun beurt weer op deel-gebieden hebben gespecialiseerd. Denk bijvoorbeeld aan juridische ondersteuning bij het afscheid nemen van een medewerker.

Meer informatie over werving en selectie?
 

Wilt u nadere informatie over werving en selectie in de bouw in Brabant, Gelderland of Noord en Midden Limburg? Vraag onze uitgebreide brochure aan via info@bouwwerk.nl of neem telefonisch contact met ons op (tel: 013 – 514 12 20).

Meer informatie over werving en selectie?

Referenties voor bedrijven

Wij verstrekken u graag namen van bedrijven en individuele klanten voor wie Van Leeuwen P&O de werving en selectie heeft verzorgd. Echter, willen wij dit pas doen na onderling overleg. Niet dat we iets te verbergen zouden hebben (integendeel), maar gewoon uit respect voor onze opdrachtgevers en onze klanten die via ons aan een nieuwe baan kwamen of die een trainings- of coachingstraject bij ons volgden.

Van Leeuwen P&O heeft dus twee soorten klanten:

a. mensen die een andere baan via ons bureau kregen, of een training of coachingsprogramma bij ons doorliepen. Voornamelijk afkomstig uit Brabant, Gelderland of Noord en Midden Limburg. b. Bedrijven en organisaties die gerelateerd zijn aan de bouwwereld.


Meer informatie over werving en selectie?
Wilt u nadere informatie over werving en selectie in de bouw in Brabant, Gelderland of Noord en Midden Limburg? Vraag onze uitgebreide brochure aan via info@bouwwerk.nl  of neem telefonisch contact met ons op (tel: 013 – 514 12 20).